Bog & idéJoachim Novicki Nielsen

Bøger skrevet af Joachim Novicki Nielsen

Læs mere om Joachim Novicki Nielsen
1 produkter
1 produkter
Verdens lykkeligste land
Verdens lykkeligste landJoachim Novicki Nielsen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Verdens lykkeligste land

Mere om Joachim Novicki Nielsen

Der findes flere forskellige bøger fra Joachim Novicki Nielsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens lykkeligste land" udgivet af mellemgaard - "Verdens lykkeligste land" udgivet af mellemgaard

Bøger af Joachim Novicki Nielsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Joachim Novicki Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Joachim Novicki Nielsen bøger i forskellige formater. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af mellemgaard.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Joachim Novicki Nielsens "Verdens lykkeligste land"

"Verdens lykkeligste land" findes på den digitale boghylde som e-bog. "Verdens lykkeligste land" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.

Joachim Novicki Nielsen "Verdens lykkeligste land"

Det er muligt at købe Joachim Novicki Nielsens "Verdens lykkeligste land" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Novicki Nielsen