Bog & idéJoan Nielsen

Bøger skrevet af Joan Nielsen

Læs mere om Joan Nielsen
1 produkter
1 produkter
Ordkraft Skriveklub antologi
Ordkraft Skriveklub antologiAnna Baun
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Ordkraft Skriveklub antologi

Mere om Joan Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Joan Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Visuel læring med Camtasia Studio 7" udgivet af IT Univers - "Ordkraft Skriveklub antologi" udgivet af Ordkraft Festival

Bøger skrevet af Joan Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Joan Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Nielsens bøger kommer i et udvalg af formater. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Visuel læring med Camtasia Studio 7" af Joan Nielsen

Det er muligt at købe Joan Nielsens "Visuel læring med Camtasia Studio 7" som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Joan Nielsen. Det er IT Univers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Joan Nielsen "Ordkraft Skriveklub antologi"

Hos Bog & idé er "Ordkraft Skriveklub antologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ordkraft Festival.
Detaljer
Fulde navn:
Joan Nielsen