Bog & idéJoan Salvat-Papasseit

Bøger skrevet af Joan Salvat-Papasseit

Læs mere om Joan Salvat-Papasseit
1 produkter
1 produkter
El poema de la rosa als llavis
El poema de la rosa als llavisJoan Salvat Papasseit
29,95 DKK
Lydbog
(0)
El poema de la rosa als llavis

Mere om Joan Salvat-Papasseit

Der er blot én bog af Joan Salvat-Papasseit tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "El poema de la rosa als llavis". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på cat. "El poema de la rosa als llavis" er desuden udgivet i serien "Classic".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Joan Salvat-Papasseits "El poema de la rosa als llavis"

"El poema de la rosa als llavis" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Joan Salvat-Papasseits "El poema de la rosa als llavis" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Classic". Bogen kan købes online hos Bog & idé på cat og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Salvat-Papasseit, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joan Salvat-Papasseit