Bog & idéJoar Tiberg

Bøger skrevet af Joar Tiberg

Læs mere om Joar Tiberg
1 produkter
1 produkter
Fugle i felten (poesibog)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fugle i felten (poesibog)Joar Tiberg
132,76 DKK
Hæftet
(2)
Fugle i felten (poesibog)

Mere om Joar Tiberg

Der er kun én bog af Joar Tiberg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Ny Jord 5". Den er udgivet af Forlaget Virkelig på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 5" af Joar Tiberg

Det er muligt at købe Joar Tibergs "Ny Jord 5" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Joar Tiberg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joar Tiberg