Bog & idéJobbe Pilgaard

Bøger skrevet af Jobbe Pilgaard

Læs mere om Jobbe Pilgaard
4 produkter
4 produkter
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i maven
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i mavenHans Pilgaard Nielsen
229,95 DKK
Hardback
(0)
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i maven
Demens
DemensJobbe Pilgaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Demens
Demens
DemensJobbe Pilgaard
159,95 DKK
EBOG
(0)
Demens
Demens
STREAM
DemensJobbe Pilgaard
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Demens

Mere om Jobbe Pilgaard

Der er flere forskellige bøger skrevet af Jobbe Pilgaard tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Pilgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Demens" udgivet af Grønningen 1 - "Demens" udgivet af Grønningen 1 - "Demens" udgivet af Grønningen 1

Bøger af Jobbe Pilgaard

Der er tre tilgængelige bøger af Jobbe Pilgaard hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Pilgaards bøger kommer i flere forskellige formater. Pilgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Grønningen 1.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Demens" af Jobbe Pilgaard

Hos Bog & idé er "Demens" tilgængelig som lydbog. Jobbe Pilgaards "Demens" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Grønningen 1.

"Demens" af Jobbe Pilgaard

"Demens" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Demens" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jobbe Pilgaard