Bog & idéJoe Biden

Bøger skrevet af Joe Biden

Læs mere om Joe Biden
5 produkter
5 produkter
Lov mig
Lov migJoe Biden
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Lov mig
Løfter for livet
Løfter for livetJoe Biden
299,95 DKK
Hæftet
(4)
Løfter for livet
Lov mig
Lov migJoe Biden
219,95 DKK
EBOG
(6)
Lov mig
Lov mig
STREAM
Lov migJoe Biden
219,95 DKK
Lydbog
(6)
Lov mig
Papà, fammi una promessa: Un anno di speranza, sofferenza e determinazione
Papà, fammi una promessa: Un anno di speranza, sofferenza e determinazioneJoe Biden
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Papà, fammi una promessa: Un anno di speranza, sofferenza e determinazione

Mere om Joe Biden

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Joe Biden. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Biden.
Bøgerne fra Joe Biden tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Promises to Keep" udgivet af Scribe Publications - "Løfter for livet" udgivet af Informations Forlag - "Lov mig" udgivet af Klim - "Lov mig" udgivet af Klim - "Lov mig" udgivet af Klim

Joe Bidens bøger

Joe Biden har fem bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Joe Biden bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Biden er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Promises to Keep" af Joe Biden

Det er muligt at købe Joe Bidens "Promises to Keep" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Scribe Publications.

"Løfter for livet" af Joe Biden

Det er muligt at købe Joe Bidens "Løfter for livet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Joe Biden