Bog & idéJoel Cyril Boukris

Bøger skrevet af Joel Cyril Boukris

Læs mere om Joel Cyril Boukris
1 produkter
1 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Joel Cyril Boukris

Der er blot én bog af Joel Cyril Boukris tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Den præhospitale patient". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den præhospitale patient" af Joel Cyril Boukris

Det er muligt at købe Joel Cyril Boukris' "Den præhospitale patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Joel Cyril Boukris fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joel Cyril Boukris