Bog & idéJoel Rothschild

Bøger skrevet af Joel Rothschild

Læs mere om Joel Rothschild
1 produkter
1 produkter
Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livet
Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livetJoel Rothschild
69,95 DKK
EBOG
(0)
Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livet

Mere om Joel Rothschild

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Joel Rothschild. Bogen har titlen "Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livet". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joel Rothschilds "Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livet"

Det er muligt at købe Joel Rothschilds "Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livet" som ebog. "Løftet: En autentisk beretning om tegn på liv efter livet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Rothschild, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joel Rothschild