Bog & idéJøren Ullits Olai Nielsen

Bøger skrevet af Jøren Ullits Olai Nielsen

Læs mere om Jøren Ullits Olai Nielsen
2 produkter
2 produkter
Retsfilosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
RetsfilosofiJøren Ullits Olai Nielsen
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Retsfilosofi
Journalistbegrebet i retlig belysning
Journalistbegrebet i retlig belysningJøren Ullits Olai Nielsen
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Journalistbegrebet i retlig belysning

Mere om Jøren Ullits Olai Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jøren Ullits Olai Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ullits Olai Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Journalistbegrebet i retlig belysning" udgivet af Karnov Group Denmark - "Studieteknik til Jura" udgivet af Kompendieforlaget Aspiri - "Kompendium i EU-Ret" udgivet af Kompendieforlaget - "Retsfilosofi" udgivet af Karnov Group - "Kompendium i Strafferet" udgivet af Aspiri¤KompendieForlaget

Jøren Ullits Olai Nielsens bøger

Du kan finde fem bøger af Jøren Ullits Olai Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Jøren Ullits Olai Nielsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Ullits Olai Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jøren Ullits Olai Nielsens "Journalistbegrebet i retlig belysning"

"Journalistbegrebet i retlig belysning" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jøren Ullits Olai Nielsen "Studieteknik til Jura"

"Studieteknik til Jura" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Kompendieforlaget Aspiri, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jøren Ullits Olai Nielsen