Bog & idéJørgen Aagaard

Bøger skrevet af Jørgen Aagaard

Læs mere om Jørgen Aagaard
2 produkter
2 produkter
Pumpe ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pumpe ståbiAnders Borup
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Pumpe ståbi
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Jørgen Aagaard

Jørgen Aagaard har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Aagaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pumpe ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" udgivet af SBi Forlag - "Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner" udgivet af SBi Forlag - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Festskrift" udgivet af Ådalen - "Fodboldcitater" udgivet af Insight Books - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Granskning af byggeprojekter" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Granskning af byggeprojekter" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Effekter af udbygningen af lokalt baseret psykiatri" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Jørgen Aagaard

Jørgen Aagaard har 13 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Aagaards bøger fås i udvalgte formater. Jørgen Aagaard bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pumpe ståbi" af Jørgen Aagaard

"Pumpe ståbi" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" af Jørgen Aagaard

Hos Bog & idé er "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er SBi Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Aagaard