Bog & idéJørgen Alving

Bøger skrevet af Jørgen Alving

Læs mere om Jørgen Alving
4 produkter
4 produkter
Epilepsi, 2. udgave
Epilepsi, 2. udgaveJørgen Alving
299,95 DKK
Hardback
(0)
Epilepsi, 2. udgave
Klinisk neurofysiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neurofysiologiPirgit Meritam
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk neurofysiologi
Et godt liv
Et godt livLisbeth Hvingtoft & Jørgen Alving
129,95 DKK
EBOG
(2)
Et godt liv
Epilepsi
BOEGERTILSTAERKPRIS
EpilepsiJørgen Alving
134,96 DKK
Hardback
(0)
Epilepsi

Mere om Jørgen Alving

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Jørgen Alving. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Alvings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Epilepsi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Et godt liv" udgivet af Trykværket - "Et godt liv" udgivet af Trykværket - "Klinisk neurofysiologi" udgivet af Gyldendal - "Epilepsi" udgivet af FADL's Forlag - "Epilepsi" udgivet af FADL's Forlag

Jørgen Alvings bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Jørgen Alving hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jørgen Alving fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Alving er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Epilepsi, 2. udgave" af Jørgen Alving

Hos Bog & idé er "Epilepsi, 2. udgave" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Alving "Et godt liv"

Det er muligt at købe Jørgen Alvings "Et godt liv" som ebog. Hvis du køber "Et godt liv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Alving