Bog & idéJørgen Asmussen

Bøger skrevet af Jørgen Asmussen

Læs mere om Jørgen Asmussen
7 produkter
7 produkter
Tæt på medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæt på medierJohannes Fibiger
251,96 DKK
Bog
(0)
Tæt på medier
Mosaikker til danskstudiet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mosaikker til danskstudietClaus Detlef
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Mosaikker til danskstudiet
Didaktisk design i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktisk design i danskJørgen Asmussen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Didaktisk design i dansk
Digitalt dansk
Digitalt danskNina Bonderup Dohn
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitalt dansk
Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktionJørgen Asmussen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktion
Skriftens veje
Skriftens vejeInger Maibom
209,95 DKK
EBOG
(0)
Skriftens veje
Tæt på litteratur
Tæt på litteraturMartin Jørgensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Tæt på litteratur

Mere om Jørgen Asmussen

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Jørgen Asmussen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Asmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktion" udgivet af L&R Uddannelse - "Mediedidaktik" udgivet af Dansklærerforeningen - "Danmark" udgivet af Sprogcentret - "Didaktisk design i dansk" udgivet af Gyldendal - "Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktion" udgivet af L&R Uddannelse - "Digitalt dansk" udgivet af Gyldendal - "Mosaikker til danskstudiet" udgivet af Gyldendal

Mere om Jørgen Asmussens bøger

Jørgen Asmussen har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Asmussen som hæftet. Asmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Asmussens "Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktion"

Hos Bog & idé er "Den medierede virkelighed - teori, analyse og produktion" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er L&R Uddannelse, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mediedidaktik" af Jørgen Asmussen

Det er muligt at købe Jørgen Asmussens "Mediedidaktik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Asmussen