Bog & idéJørgen Bendix

Bøger skrevet af Jørgen Bendix

Læs mere om Jørgen Bendix
1 produkter
1 produkter
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen

Mere om Jørgen Bendix

Hvis du leder efter en bog af Jørgen Bendix, ser du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bendix.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Almindelig daglig levevis - ADL" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Aktivitetsvidenskab" udgivet af Gyldendal

Jørgen Bendix' bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Jørgen Bendix hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Jørgen Bendix bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Bendix opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nordisk aktivitetsvidenskab" af Jørgen Bendix

Hos Bog & idé er "Nordisk aktivitetsvidenskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Bendix' serie "Ergo/Munksgaard". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Basisbog i ergoterapi" af Jørgen Bendix

Det er muligt at købe Jørgen Bendix' "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Bendix