Bog & idéJørgen Borg

Bøger skrevet af Jørgen Borg

Læs mere om Jørgen Borg
2 produkter
2 produkter
Øgadekvarteret
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØgadekvarteretJørgen Borg
165,96 DKK
Hardback
(0)
Øgadekvarteret
Vi kommer hjem igen!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi kommer hjem igen!Søren Frandsen
331,96 DKK
Indbundet
(4)
Vi kommer hjem igen!

Mere om Jørgen Borg

Der er forskellige bøger skrevet af Jørgen Borg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Borgs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jydsk folkekunst" udgivet af Skippershoved - "Altid som aldrig før" udgivet af Skagens Museum - "Album" udgivet af Skippershoved

Mere om Jørgen Borgs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jørgen Borg hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jørgen Borg kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Borg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jydsk folkekunst" af Jørgen Borg

"Jydsk folkekunst" er tilgængelig som bog og cd. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Jørgen Borg. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skippershoved.

"Altid som aldrig før" af Jørgen Borg

Hos Bog & idé er "Altid som aldrig før" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skagens Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Borg