Bog & idéJørgen Christian Meyer

Bøger skrevet af Jørgen Christian Meyer

Læs mere om Jørgen Christian Meyer
1 produkter
1 produkter
Antikkens historie : høvdingedømme, bystat, imperium  (2.utg.)
Antikkens historie : høvdingedømme, bystat, imperium (2.utg.)Jørgen Christian Meyer
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Antikkens historie : høvdingedømme, bystat, imperium (2.utg.)

Mere om Jørgen Christian Meyer

Der er bare én bog af Jørgen Christian Meyer tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Antikkens historie : høvdingedømme, bystat, imperium (2.utg.)". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Christian Meyers "Antikkens historie : høvdingedømme, bystat, imperium (2.utg.)"

Det er muligt at købe Jørgen Christian Meyers "Antikkens historie : høvdingedømme, bystat, imperium (2.utg.)" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Jørgen Christian Meyer skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Christian Meyer