Bog & idéJørgen Danelund

Bøger skrevet af Jørgen Danelund

Læs mere om Jørgen Danelund
2 produkter
2 produkter
Kompetencebroen
BOEGERTILSTAERKPRIS
KompetencebroenCarsten Jørgensen
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompetencebroen
Medledelse med muligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medledelse med mulighederJørgen Danelund & Tue Sanderhage
98,96 DKK
Hæftet
(0)
Medledelse med muligheder

Mere om Jørgen Danelund

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Jørgen Danelund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Danelunds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompetencebroen" udgivet af Danmarks Forvaltningshøjskole - "Medledelse med muligheder" udgivet af Metropol - "Tekster til teori, metode og opgaveskrivning" udgivet af Metropol - "Kompetencebroen" i serien "FD-L Serien" udgivet af Forlaget Metropol - "Tekster til Personligt lederskab, Ledelse og medarbejdere og Ledelse og organisation" udgivet af Professionshøjskolen Metropol

Jørgen Danelunds bøger

Du kan finde fem bøger af Jørgen Danelund her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jørgen Danelund fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Danelund inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompetencebroen" af Jørgen Danelund

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jørgen Danelund. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Danmarks Forvaltningshøjskole.

"Medledelse med muligheder" af Jørgen Danelund

Det er muligt at købe Jørgen Danelunds "Medledelse med muligheder" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Metropol, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Danelund