Bog & idéJørgen Dich

Bøger skrevet af Jørgen Dich

Læs mere om Jørgen Dich
2 produkter
2 produkter
Den herskende klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den herskende klasseJørgen Dich
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Den herskende klasse
Den herskende klasse
Den herskende klasseJørgen Dich
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den herskende klasse

Mere om Jørgen Dich

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jørgen Dich. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Dichs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den herskende klasse" udgivet af Gyldendal - "Den herskende klasse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jørgen Dich

Du kan købe to bøger af Jørgen Dich her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Jørgen Dich bøger i samtlige formater. Dichs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Dichs "Den herskende klasse"

Hos Bog & idé er "Den herskende klasse" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den herskende klasse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Den herskende klasse" af Jørgen Dich

Det er muligt at købe Jørgen Dichs "Den herskende klasse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Dich