Bog & idéJørgen Døssing Jepsen

Bøger skrevet af Jørgen Døssing Jepsen

Læs mere om Jørgen Døssing Jepsen
3 produkter
3 produkter
Legehuset
LegehusetJørgen Døssing Jepsen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Legehuset
Engelsk startgrammatik 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Engelsk startgrammatik 2Helle Bergstein
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Engelsk startgrammatik 2
Engelsk startgrammatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Engelsk startgrammatikHelle Bergstein
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Engelsk startgrammatik

Mere om Jørgen Døssing Jepsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Jørgen Døssing Jepsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Døssing Jepsens bogudgivelser.
Bøgerne fra Jørgen Døssing Jepsen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Søndagstur - en novellesamling" udgivet af mellemgaard - "Regnorm" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Engelsk startgrammatik 2" udgivet af Systime - "Søndagstur" udgivet af mellemgård - "Legehuset" udgivet af mellemgaard - "Legehuset" udgivet af mellemgaard - "A Short History of Literature in English - A Handbook" udgivet af Systime - "Engelsk startgrammatik" udgivet af Systime - "Crime in Fiction" udgivet af Systime

Mere om Jørgen Døssing Jepsens bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Jørgen Døssing Jepsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Jørgen Døssing Jepsen bøger i forskellige formater. Døssing Jepsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Døssing Jepsens "Søndagstur - en novellesamling"

Hos Bog & idé er "Søndagstur - en novellesamling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Regnorm" af Jørgen Døssing Jepsen

Det er muligt at købe Jørgen Døssing Jepsens "Regnorm" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Døssing Jepsen