Bog & idéJørgen Elklit

Bøger skrevet af Jørgen Elklit

Læs mere om Jørgen Elklit
9 produkter
9 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Valg
TAENKEPAUSER
ValgJørgen Elklit
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Valg
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik
Valg
ValgJørgen Elklit
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Valg
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemAnne Skorkjær Binderkrantz
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Valg
ValgJørgen Elklit
49,95 DKK
EBOG
(0)
Valg
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemFlemming Juul Christiansen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Gensyn med sofavælgerne
Gensyn med sofavælgerneJørgen Elklit
147,95 DKK
EBOG
(0)
Gensyn med sofavælgerne
Valg
ValgJørgen Elklit
49,95 DKK
EBOG
(0)
Valg

Mere om Jørgen Elklit

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Jørgen Elklit. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Elklits bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lov om kommunale og regionale valg." udgivet af Djøf Forlag - "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Kommunalreformens konsekvenser" udgivet af Akademisk - "KV17" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Folketingsvalgloven" udgivet af Djøf Forlag - "Det demokratiske system" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Det nye politiske landskab" udgivet af Academica - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Valg" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Valg" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Valg" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "Valg" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Gensyn med sofavælgerne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Kommunalreformens konsekvenser" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Gensyn med sofavælgerne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det nye politiske landskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politisk forandring" udgivet af HansReitzels - "Det demokratiske system" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Gensyn med sofavælgerne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Undersøgelsen af medlemmerne af de danske partiorganisationer" udgivet af Magtudredningen - "Hvem stemmer - og hvem stemmer ikke?" udgivet af Magtudredningen

Bøger af Jørgen Elklit

Jørgen Elklit har 28 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Elklits bøger kommer i flere forskellige formater. Elklit har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lov om kommunale og regionale valg." af Jørgen Elklit

Hos Bog & idé er "Lov om kommunale og regionale valg." tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

"Det demokratiske system" af Jørgen Elklit

Hos Bog & idé er "Det demokratiske system" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Elklit