Bog & idéJørgen Elm Larsen

Bøger skrevet af Jørgen Elm Larsen

Læs mere om Jørgen Elm Larsen
7 produkter
7 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund
Fattigdom, afsavn og coping
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fattigdom, afsavn og copingHenning Hansen
368,96 DKK
Hæftet
(1)
Fattigdom, afsavn og coping

Mere om Jørgen Elm Larsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Jørgen Elm Larsen, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Elm Larsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Jørgen Elm Larsen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sociologibogen, 2. udg." udgivet af Forlaget Columbus - "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Udenfor eller indenfor" udgivet af - - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Socialpolitik" udgivet af - - "CID studies. From social class to social exclusion" udgivet af CID, Centre for Social Integration and Differentiation, Copenhagen Business School - "CID studies. Enlige forældre og velfærdsstatsregimer" udgivet af CID, Centre for Social Integration and Differentiation, Copenhagen Business School - "Fattigdom i velfærdsstaten" udgivet af Samfundslitteratur - "Sociologibogen" i serien "A¤Sociologi" udgivet af Columbus - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Fattigdom, afsavn og coping" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Jørgen Elm Larsens bøger

Du kan bestille 17 bøger af Jørgen Elm Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Elm Larsens bøger kommer i samtlige formater. Elm Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Elm Larsens "Sociologibogen, 2. udg."

Hos Bog & idé er "Sociologibogen, 2. udg." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Columbus.

Jørgen Elm Larsen "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen"

Hos Bog & idé er "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Elm Larsen