Bog & idéJørgen Falck Larsen

Bøger skrevet af Jørgen Falck Larsen

Læs mere om Jørgen Falck Larsen
1 produkter
1 produkter
Traumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
TraumatologiJørgen Falck Larsen
593,96 DKK
Indbundet
(0)
Traumatologi

Mere om Jørgen Falck Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Jørgen Falck Larsen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Obstetrik/gynækologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Traumatologi" udgivet af Gyldendal

Jørgen Falck Larsens bøger

Jørgen Falck Larsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Larsens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Obstetrik" af Jørgen Falck Larsen

Det er muligt at købe Jørgen Falck Larsens "Obstetrik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Falck Larsen "Obstetrik/gynækologi"

Det er muligt at købe Jørgen Falck Larsens "Obstetrik/gynækologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Falck Larsen