Bog & idéJørgen Falk-Rønne

Bøger skrevet af Jørgen Falk-Rønne

Læs mere om Jørgen Falk-Rønne
1 produkter
1 produkter
Hestehold
BOEGERTILSTAERKPRIS
HesteholdJørgen Falk-Rønne
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Hestehold

Mere om Jørgen Falk-Rønne

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jørgen Falk-Rønne. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Falk-Rønne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hestehold" udgivet af Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret - "Hestehold" udgivet af Landbrugets Informationskontor - "Hestehold" udgivet af Landbrugets Rådgivningscenter, Landskontoret for Uddannelse. Landbrugsforlaget - "Hestehold" udgivet af Landbrugets Informationskontor - "Hestehold" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget - "Hestens eksteriør" udgivet af Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret¤Landbrugsforlaget

Bøger skrevet af Jørgen Falk-Rønne

Jørgen Falk-Rønne har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Jørgen Falk-Rønne bøger i udvalgte formater. Falk-Rønnes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Falk-Rønnes "Hestehold"

"Hestehold" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Falk-Rønne "Hestehold"

"Hestehold" er tilgængelig online som limryg. Dette er en også en skøn bog fra Falk-Rønne, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Landbrugets Informationskontor, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Falk-Rønne