Bog & idéJørgen Fried Pedersen

Bøger skrevet af Jørgen Fried Pedersen

Læs mere om Jørgen Fried Pedersen
2 produkter
2 produkter
Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krig
Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krigJørgen Fried Pedersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krig
Aktionsstyrken - de første 10 år
Aktionsstyrken - de første 10 årJørgen Fried Pedersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Aktionsstyrken - de første 10 år

Mere om Jørgen Fried Pedersen

Der er flere forskellige bøger af Jørgen Fried Pedersen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Pedersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krig" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Aktionsstyrken - de første 10 år" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Jørgen Fried Pedersens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jørgen Fried Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Pedersens bøger fås kun som ebog. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krig" af Jørgen Fried Pedersen

"Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krig" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Politiet og det civile beredskab som en del af totalforsvaret under Den kolde krig" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Pedersens serie "Dansk Politihistorie". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Fried Pedersen "Aktionsstyrken - de første 10 år"

"Aktionsstyrken - de første 10 år" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Aktionsstyrken - de første 10 år" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Dansk Politihistorie". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Fried Pedersen