Bog & idéJørgen Frost (red.)

Bøger skrevet af Jørgen Frost (red.)

Læs mere om Jørgen Frost (red.)
2 produkter
2 produkter
Evaluering
BOEGERTILSTAERKPRIS
EvalueringOlga Dysthe
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering
Evaluering : i et dialogisk perspektiv
Evaluering : i et dialogisk perspektivJørgen Frost (red.)
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering : i et dialogisk perspektiv

Mere om Jørgen Frost (red.)

Jørgen Frost (red.) har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Frost (red.)s bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evaluering" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Evaluering : i et dialogisk perspektiv" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Språk- og leseveiledning : i teori og praksis" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger af Jørgen Frost (red.)

Jørgen Frost (red.) har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. -s bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Frost (red.)s "Evaluering"

Det er muligt at købe Jørgen Frost (red.)s "Evaluering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk psykologisk Forlag.

"Evaluering : i et dialogisk perspektiv" af Jørgen Frost (red.)

"Evaluering : i et dialogisk perspektiv" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Frost (red.)