Bog & idéJørgen Gammelgaard

Bøger skrevet af Jørgen Gammelgaard

Læs mere om Jørgen Gammelgaard
1 produkter
1 produkter
Palle Nielsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Palle NielsenJørgen Gammelgaard
232,36 DKK
Indbundet
(0)
Palle Nielsen

Mere om Jørgen Gammelgaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jørgen Gammelgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Gammelgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sophie Brahe kommer" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Et nomadeliv" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ricardo da Winti et al" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Rdo. En Richard Winther ABC" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Rdo - Vindebymesteren" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Bjørn Poulsen" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Palle Nielsen" udgivet af Rhodos

Bøger skrevet af Jørgen Gammelgaard

Du kan bestille syv bøger af Jørgen Gammelgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Jørgen Gammelgaard bøger i flere forskellige formater. Jørgen Gammelgaard bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sophie Brahe kommer" af Jørgen Gammelgaard

Det er muligt at købe Jørgen Gammelgaards "Sophie Brahe kommer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Et nomadeliv" af Jørgen Gammelgaard

Det er muligt at købe Jørgen Gammelgaards "Et nomadeliv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Gammelgaard