Bog & idéJørgen Gawinetski

Bøger skrevet af Jørgen Gawinetski

Læs mere om Jørgen Gawinetski
1 produkter
1 produkter
Familieforsikring
FamilieforsikringJørgen Gawinetski
1369,95 DKK
Hardback
(0)
Familieforsikring

Mere om Jørgen Gawinetski

Jørgen Gawinetski har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Gawinetskis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livs-, pensions- og ulykkesforsikring i papirløse samlivsforhold" udgivet af Forsikringsoplysningen på Forsikring - "Familieforsikring" udgivet af Karnov Group

Mere om Jørgen Gawinetskis bøger

Jørgen Gawinetski har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Gawinetskis bøger fås i flere formater. Bøgerne af Gawinetski er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Gawinetskis "Livs-, pensions- og ulykkesforsikring i papirløse samlivsforhold"

Hos Bog & idé er "Livs-, pensions- og ulykkesforsikring i papirløse samlivsforhold" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forsikringsoplysningen på Forsikring, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Familieforsikring" af Jørgen Gawinetski

"Familieforsikring" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Gawinetski