Bog & idéJørgen Gjengedal Madsen

Bøger skrevet af Jørgen Gjengedal Madsen

Læs mere om Jørgen Gjengedal Madsen
1 produkter
1 produkter
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgaveJørgen Gjengedal Madsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave

Mere om Jørgen Gjengedal Madsen

Jørgen Gjengedal Madsen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Jørgen Gjengedal Madsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jørgen Gjengedal Madsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Madsens bøger som hæftet. Madsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave" af Jørgen Gjengedal Madsen

Det er muligt at købe Jørgen Gjengedal Madsens "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Madsens serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Gjengedal Madsen "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker"

Det er muligt at købe Jørgen Gjengedal Madsens "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Gjengedal Madsen