Bog & idéJørgen Gleerup

Bøger skrevet af Jørgen Gleerup

Læs mere om Jørgen Gleerup
4 produkter
4 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Ledelse og læring -  i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og læring - i organisationerErik Elgaard Sørensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse og læring - i organisationer
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse
Pædagogiske praksisfortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogiske praksisfortællingerHanne Hede Jørgensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogiske praksisfortællinger

Mere om Jørgen Gleerup

Der er flere bøger af Jørgen Gleerup til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gleerups nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af HansReitzels - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal - "Videnteori, professionsuddannelse og professionsforskning" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Pædagogisk forskning og udvikling" i serien "Pædagogik under forandring" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Organisationskultur som læreproces og kommunikation" i serien "Udspil." udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Opbrudskultur" i serien "Udspil" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Vær velkommen Herrens år" udgivet af Aros Underviser

Bøger af Jørgen Gleerup

Du kan købe 14 bøger af Jørgen Gleerup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Gleerups bøger kommer i flere formater. Jørgen Gleerup bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gymnasiepædagogik" af Jørgen Gleerup

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den kritiske leder" af Jørgen Gleerup

Det er muligt at købe Jørgen Gleerups "Den kritiske leder" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Gleerup