Bog & idéJørgen Gram

Bøger skrevet af Jørgen Gram

Læs mere om Jørgen Gram
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Jørgen Gram

Jørgen Gram har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Grams seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jørgen Gram

Jørgen Gram har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jørgen Gram fås i udvalgte formater. Grams bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Grams "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Det er muligt at købe Jørgen Grams "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jørgen Gram. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Jørgen Gram

"Sygdomslære for ikke-klinikere" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Gram