Bog & idéJørgen Hegner Christiansen

Bøger skrevet af Jørgen Hegner Christiansen

Læs mere om Jørgen Hegner Christiansen
1 produkter
1 produkter
Zoologisk Have – Dyrenes boliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Zoologisk Have – Dyrenes boligerJørgen Hegner Christiansen
248,96 DKK
Hardback
(0)
Zoologisk Have – Dyrenes boliger

Mere om Jørgen Hegner Christiansen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Jørgen Hegner Christiansen. På listen nedenfor ser du Hegner Christiansens seneste bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Hegner Christiansens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk betonarkitektur" udgivet af Vandkunsten - "Guide til dansk arkitektur " udgivet af Arkitektens Forlag - "Zoologisk Have – Dyrenes boliger" udgivet af Bogværket - "Architectura" udgivet af Arkitektens Forlag - "Architectura" i serien "Architectura" udgivet af Arkitektens Forlag - "En arkitekturkanon" i serien "De byggede Danmark" udgivet af Arkitektens Forlag - "Guide to Danish Architecture" udgivet af Arkitektens Forlag - "Guide to Danish architecture 1000-1960" udgivet af Arkitektens Forlag - "Guide til dansk arkitektur 1" udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger skrevet af Jørgen Hegner Christiansen

Du kan købe ni bøger af Jørgen Hegner Christiansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Jørgen Hegner Christiansen bøger i flere forskellige formater. Hegner Christiansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Hegner Christiansens "Dansk betonarkitektur"

Det er muligt at købe Jørgen Hegner Christiansens "Dansk betonarkitektur" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Hegner Christiansen "Guide til dansk arkitektur "

Hos Bog & idé er "Guide til dansk arkitektur " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Arkitektens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Hegner Christiansen