Bog & idéJørgen Hein

Bøger skrevet af Jørgen Hein

Læs mere om Jørgen Hein
3 produkter
3 produkter
Dansk sølv i fortid og nutid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk sølv i fortid og nutidPeder Gammeltoft
580,96 DKK
Bog & kassette
(1)
Dansk sølv i fortid og nutid
Ivories and Narwhal Tusks at Rosenborg Castle - 2 bind i kassette
Ivories and Narwhal Tusks at Rosenborg Castle - 2 bind i kassetteJørgen Hein
1379,95 DKK
Indbundet
(0)
Ivories and Narwhal Tusks at Rosenborg Castle - 2 bind i kassette
The Treasure Collection at Rosenborg Castle
The Treasure Collection at Rosenborg CastleJørgen Hein
1649,95 DKK
Indbundet
(0)
The Treasure Collection at Rosenborg Castle

Mere om Jørgen Hein

Der findes mange bøger af Jørgen Hein online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Heins bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Heins bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk sølv i fortid og nutid" udgivet af N. A. Andersen - "Dansk Sølv i fortid og nutid" udgivet af Forlaget Devantier - "Dansk sølv i fortid og nutid" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Ivories and Narwhal Tusks at Rosenborg Castle - 2 bind i kassette" udgivet af Museum Tusculanum - "Amalienborg, Christian VIII's Palace " udgivet af Royal Danish Collections - "Understrømmen" udgivet af Gyldendal - "The Treasure Collection at Rosenborg Castle" udgivet af Selskabet til Udgivelse af Danske Mindesmærker¤Museum Tusculanum

Jørgen Heins bøger

Du kan købe syv bøger af Jørgen Hein her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jørgen Hein bøger i flere forskellige formater. Heins bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Heins "Dansk sølv i fortid og nutid"

Det er muligt at købe Jørgen Heins "Dansk sølv i fortid og nutid" som bog & kassette. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jørgen Hein. Det er N. A. Andersen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dansk Sølv i fortid og nutid" af Jørgen Hein

"Dansk Sølv i fortid og nutid" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Devantier.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Hein