Bog & idéJørgen Kilsgaard

Bøger skrevet af Jørgen Kilsgaard

Læs mere om Jørgen Kilsgaard
1 produkter
1 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø

Mere om Jørgen Kilsgaard

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jørgen Kilsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kilsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Jørgen Kilsgaards bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jørgen Kilsgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Jørgen Kilsgaard bøger i forskellige formater. Kilsgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i arbejdsmiljø" af Jørgen Kilsgaard

Hos Bog & idé er "Lærebog i arbejdsmiljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Kilsgaards serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Kilsgaard "Lærebog i arbejdsmiljø"

Det er muligt at købe Jørgen Kilsgaards "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog (epub2). Hvis du køber "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Kilsgaard