Bog & idéJørgen Kreiner-Møller

Bøger skrevet af Jørgen Kreiner-Møller

Læs mere om Jørgen Kreiner-Møller
3 produkter
3 produkter
Arkitektens eget hus
Arkitektens eget husJørgen Kreiner-Møller
179,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Arkitektens eget hus
Kirkens nye huse
Kirkens nye huseJørgen Kreiner-Møller
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Kirkens nye huse
Skitser, skitser og atter skitser
Skitser, skitser og atter skitserJørgen Kreiner-Møller
179,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Skitser, skitser og atter skitser

Mere om Jørgen Kreiner-Møller

Der er forskellige bøger skrevet af Jørgen Kreiner-Møller online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kreiner-Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirkens nye huse" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Vilje til form" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Fra kunstnerens værksted til det offentlige rum" udgivet af Vandkunsten

Bøger af Jørgen Kreiner-Møller

Jørgen Kreiner-Møller har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kreiner-Møller som indbundet. Kreiner-Møllers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Kreiner-Møllers "Kirkens nye huse"

Hos Bog & idé er "Kirkens nye huse" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.

"Vilje til form" af Jørgen Kreiner-Møller

"Vilje til form" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Kreiner-Møller