Bog & idéJørgen Kristensen

Bøger skrevet af Jørgen Kristensen

Læs mere om Jørgen Kristensen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 167: Lydisolation i praksis
Anvisning 167: Lydisolation i praksisJørgen Kristensen og Jens Holger Rindel
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 167: Lydisolation i praksis

Mere om Jørgen Kristensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jørgen Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kristensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsbeskatning" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Harreskov plantage" udgivet af Poul Kristensen - "Pædagogik - Teori i praksis" udgivet af Gyldendal - "Målinger af lydisolation og efterklangstid i praksis" i serien "SBI-meddelelse" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Undervisningskendskab" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "Lydisolation i praksis" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Bygningsakustik" i serien "SBi anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Didaktik & pædagogik" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Grundlæggende IT-principper " udgivet af Forlaget '94

Mere om Jørgen Kristensens bøger

Jørgen Kristensen har 15 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Jørgen Kristensen kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Kristensen udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervsbeskatning" af Jørgen Kristensen

Hos Bog & idé er "Erhvervsbeskatning" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Erhvervsbeskatning" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

"Erhvervsbeskatning" af Jørgen Kristensen

Hos Bog & idé er "Erhvervsbeskatning" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Kristensen