Bog & idéJørgen Lægaard

Bøger skrevet af Jørgen Lægaard

Læs mere om Jørgen Lægaard
4 produkter
4 produkter
Strategi i vindervirksomheder
Strategi i vindervirksomhederMikael Vest
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Strategi i vindervirksomheder
Det strategiske lederskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det strategiske lederskabJørgen Lægaard
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Det strategiske lederskab
Strategi med succes
Strategi med succesJørgen Lægaard
539,95 DKK
EBOG
(2)
Strategi med succes
Strategi med succes
Strategi med succesJørgen Lægaard & Elmer Fly Steensen
549,95 DKK
Hæftet
(2)
Strategi med succes

Mere om Jørgen Lægaard

Jørgen Lægaard har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Lægaards nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllandspostens Forlag - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Det strategiske lederskab" udgivet af Gyldendal - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Posten - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Strategi med succes" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Posten - "Strategi i vindervirksomheder" udgivet af Jyllands-Posten - "Strategi med succes" udgivet af Djøf Forlag - "Det strategiske lederskab" udgivet af HansReitzels

Mere om Jørgen Lægaards bøger

Der er 12 tilgængelige udgivelser af Jørgen Lægaard hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Jørgen Lægaard bøger i forskellige formater. Bøgerne af Lægaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strategi i vindervirksomheder" af Jørgen Lægaard

"Strategi i vindervirksomheder" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Strategi i vindervirksomheder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllandspostens Forlag.

"Strategi i vindervirksomheder" af Jørgen Lægaard

Hos Bog & idé er "Strategi i vindervirksomheder" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jørgen Lægaards "Strategi i vindervirksomheder" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jyllands-Postens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Lægaard