Bog & idéJørgen Lembye

Bøger skrevet af Jørgen Lembye

Læs mere om Jørgen Lembye
1 produkter
1 produkter
Et kynisk drab af en taxachauffør
Et kynisk drab af en taxachaufførJørgen Lembye
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et kynisk drab af en taxachauffør

Mere om Jørgen Lembye

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jørgen Lembye her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Et kynisk drab af en taxachauffør". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Et kynisk drab af en taxachauffør" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et kynisk drab af en taxachauffør" af Jørgen Lembye

Det er muligt at købe Jørgen Lembyes "Et kynisk drab af en taxachauffør" som e-bog. Med "Et kynisk drab af en taxachauffør" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Lembyes serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jørgen Lembye fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Lembye