Bog & idéJørgen Leon Knudsen

Bøger skrevet af Jørgen Leon Knudsen

Læs mere om Jørgen Leon Knudsen
1 produkter
1 produkter
Verdenshistorier
TILBUD
VerdenshistorierJørgen Leon Knudsen
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(0)
Verdenshistorier

Mere om Jørgen Leon Knudsen

Der er flere forskellige bøger af Jørgen Leon Knudsen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Knudsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Backpackerguiden" udgivet af Leon Photo - "Backpackerguiden" udgivet af Leon Photo

Bøger af Jørgen Leon Knudsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jørgen Leon Knudsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Jørgen Leon Knudsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Knudsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Leon Photo.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Backpackerguiden" af Jørgen Leon Knudsen

Det er muligt at købe Jørgen Leon Knudsens "Backpackerguiden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Leon Photo.

"Backpackerguiden" af Jørgen Leon Knudsen

Det er muligt at købe Jørgen Leon Knudsens "Backpackerguiden" som pdf. Endnu en af Jørgen Leon Knudsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Leon Photo.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Leon Knudsen