Bog & idéJørgen Lyngbye

Bøger skrevet af Jørgen Lyngbye

Læs mere om Jørgen Lyngbye
2 produkter
2 produkter
Lyngbyes Laboratoriemedicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lyngbyes LaboratoriemedicinJørgen Lyngbye
629,96 DKK
Indbundet
(0)
Lyngbyes Laboratoriemedicin
Fysikkens filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fysikkens filosofiJørgen Lyngbye
373,46 DKK
Hardback
(0)
Fysikkens filosofi

Mere om Jørgen Lyngbye

Der findes flere bøger fra Jørgen Lyngbye tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lyngbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysikkens Filosofi" udgivet af Gyldendal - "Maskinen skabt i menneskets billede" udgivet af Nyt nordisk Forlag - "Student og ung læge i efterkrigstid" udgivet af Multivers - "Lyngbyes Laboratoriemedicin" udgivet af Gyldendal - "Stormland" udgivet af Gyldendal - "Fysikkens filosofi" udgivet af Information

Bøger skrevet af Jørgen Lyngbye

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jørgen Lyngbye hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jørgen Lyngbye fås i samtlige formater. Bøgerne af Lyngbye er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Lyngbyes "Fysikkens Filosofi"

Det er muligt at købe Jørgen Lyngbyes "Fysikkens Filosofi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Maskinen skabt i menneskets billede" af Jørgen Lyngbye

"Maskinen skabt i menneskets billede" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt nordisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Lyngbye