Bog & idéJørgen M. Juhl

Bøger skrevet af Jørgen M. Juhl

Læs mere om Jørgen M. Juhl
1 produkter
1 produkter
Min garage-far
Min garage-farJørgen M. Juhl
4,00 DKK
e-bog
(0)
Min garage-far

Mere om Jørgen M. Juhl

Der er forskellige bøger fra Jørgen M. Juhl til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af M. Juhls bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flodens Gudinde" udgivet af Books on Demand - "Min garage-far" udgivet af BoD - "En underlig sag eller Journalark af doktor Salamande" udgivet af Books on Demand - "En underlig sag" udgivet af Books on Demand

Mere om Jørgen M. Juhls bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jørgen M. Juhl hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Jørgen M. Juhl bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af M. Juhl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Flodens Gudinde" af Jørgen M. Juhl

"Flodens Gudinde" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Flodens Gudinde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Jørgen M. Juhl "Min garage-far"

Det er muligt at købe Jørgen M. Juhls "Min garage-far" som e-bog. Hvis du køber "Min garage-far" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er BoD, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen M. Juhl