Bog & idéJørgen Marcussen

Bøger skrevet af Jørgen Marcussen

Læs mere om Jørgen Marcussen
3 produkter
3 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Jørgen Marcussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jørgen Marcussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Marcussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Lede hunde & kolde kameler" i serien "Sort kaffe & hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker " i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Jørgen Marcussens bøger

Du kan finde fire bøger af Jørgen Marcussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Marcussens bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Marcussen skrevet i serier, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Marcussens "Sort kaffe & hvide sokker"

"Sort kaffe & hvide sokker" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af serien "Sort kaffe og hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Lede hunde & kolde kameler" af Jørgen Marcussen

Det er muligt at købe Jørgen Marcussens "Lede hunde & kolde kameler" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sort kaffe & hvide sokker". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Marcussen