Bog & idéJørgen Michaelsen

Bøger skrevet af Jørgen Michaelsen

Læs mere om Jørgen Michaelsen
5 produkter
5 produkter
Tusind borgerhaikuer
Tusind borgerhaikuerJørgen Michaelsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Tusind borgerhaikuer
DIAMOND JELLYFISH JUGGERNAUT
DIAMOND JELLYFISH JUGGERNAUTJørgen Michaelsen
319,95 DKK
Indbundet
(0)
DIAMOND JELLYFISH JUGGERNAUT
Cyber versus Buddha
Cyber versus BuddhaMagnus Thorø Clausen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Cyber versus Buddha
Cockroach
CockroachJørgen Michaelsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Cockroach
malertekster
malerteksterJesper Christiansen
149,95 DKK
Hardback
(0)
malertekster

Mere om Jørgen Michaelsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jørgen Michaelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Michaelsen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Michaelsens bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vektor 2020-21" udgivet af Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #4-5" udgivet af Antipyrine - "Et liv i streger " i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Jørgen Michaelsen - "Ravnen " i serien "De grønne fuglebøger" udgivet af Pinus - "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "Gudsvejen til os" udgivet af Poul Kristensen - "Forårsoffensiv i Danmark" udgivet af Antipyrine - "Variationer over København" udgivet af Anipyrine - "Frederik Hjort" udgivet af Anipyrine - "Monsieur Antipyrine #2" udgivet af Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #1" udgivet af Antipyrine - "Bevidsthedsudvidelse og verdensomlægning: Kunsten som revolutionens selvkritik" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "State of Nature" udgivet af Vandkunsten - "Efraims lovsang" udgivet af Anis - "Republikator" i serien "Arkipelaget" udgivet af Antipyrine, Det Jyske Kunstakademi, Arkitektskolen Aarhus

Bøger af Jørgen Michaelsen

Jørgen Michaelsen har 15 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Michaelsens bøger fås i flere formater. Jørgen Michaelsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vektor 2020-21" af Jørgen Michaelsen

"Vektor 2020-21" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Michaelsen "Monsieur Antipyrine #4-5"

Hos Bog & idé er "Monsieur Antipyrine #4-5" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Michaelsen