Bog & idéJørgen Moe (red.)

Bøger skrevet af Jørgen Moe (red.)

Læs mere om Jørgen Moe (red.)
1 produkter
1 produkter
Boka om kunst og håndverk i barnehagen
Boka om kunst og håndverk i barnehagenJørgen Moe (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Boka om kunst og håndverk i barnehagen

Mere om Jørgen Moe (red.)

Der er bare én bog af Jørgen Moe (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Boka om kunst og håndverk i barnehagen". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Boka om kunst og håndverk i barnehagen" af Jørgen Moe (red.)

Det er muligt at købe Jørgen Moe (red.)s "Boka om kunst og håndverk i barnehagen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Endnu en af Jørgen Moe (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Moe (red.)