Bog & idéJørgen Mührmann Lund

Bøger skrevet af Jørgen Mührmann Lund

Læs mere om Jørgen Mührmann Lund
2 produkter
2 produkter
Det gamle Aarhus i farver
Det gamle Aarhus i farverArne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund
249,95 DKK
Hardback
(0)
Det gamle Aarhus i farver
Uordnerne i Sæby
Uordnerne i SæbyJørgen Mührmann Lund
39,95 DKK
EBOG
(0)
Uordnerne i Sæby

Mere om Jørgen Mührmann Lund

Der er en del bøger skrevet af Jørgen Mührmann Lund online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uordnerne i Sæby" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Det gamle Aarhus i farver" udgivet af Turbine

Jørgen Mührmann Lunds bøger

Jørgen Mührmann Lund har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Lunds bøger kommer i forskellige formater. Lunds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Uordnerne i Sæby" af Jørgen Mührmann Lund

"Uordnerne i Sæby" er til salg som ebog. Med "Uordnerne i Sæby" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Lunds serie "Dansk Politihistorie". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Jørgen Mührmann Lund "Det gamle Aarhus i farver"

Det er muligt at købe Jørgen Mührmann Lunds "Det gamle Aarhus i farver" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Mührmann Lund