Bog & idéJørgen Munch-Andersen

Bøger skrevet af Jørgen Munch-Andersen

Læs mere om Jørgen Munch-Andersen
2 produkter
2 produkter
Anvisning 215: Dimensionering af glas i klimaskærmen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 215: Dimensionering af glas i klimaskærmenJørgen Munch-Andersen og Erik Steen Pedersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 215: Dimensionering af glas i klimaskærmen
Anvisning 221: Efterisolering af etageboliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 221: Efterisolering af etageboligerJørgen Munch-Andersen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 221: Efterisolering af etageboliger

Mere om Jørgen Munch-Andersen

Hvis du leder efter en bog af Jørgen Munch-Andersen, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Munch-Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "TRÆfakta 13 Vindspærrer i facader" udgivet af Træinformation - "Teknisk Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Beregning af CLT-konstruktioner" udgivet af Træinformation - "TRÆ 76 Efterisolering" udgivet af Træinformation - "Træ og trækonstruktioner" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd. Træinformation - "Træspær" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd - "TRÆ 74 Træterrasser" udgivet af Træinformation - "TRÆ 75 Træspær" udgivet af Træinformation - "Taglægter" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd - "Dimensionering af glas i klimaskærmen" i serien "SBi-anvisning 215" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "TRÆ 73 Tagkonstruktioner med store spær" i serien "Træ" udgivet af Træinformation - "TRÆ 72 Træ i vådrum" udgivet af Træinformation - "Beregning af trækonstruktioner" udgivet af Træinformation - "Dimensionering af glas i klimaskærmen" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "TRÆ 71 Brandsikre bygningsdele" udgivet af Træinformation - "TRÆ 70 Træmaterialer" i serien "Træ" udgivet af Træinformation - "TRÆ 68 Facadeelementer" udgivet af Træinformation - "TRÆ 60 Træplader" udgivet af Træinformation - "TRÆ 65 Taglægter" udgivet af Træinformation - "Træspær. Valg, opstilling og afstivning" udgivet af Træinformation - "TRÆ 56 Træskelethuse" i serien "Træ" udgivet af Træinformation - "Beregning af forbindelser" udgivet af Træinformation - "Efterisolering af etageboliger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dimensionering af glas i klimaskærmen" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "TRÆ 59 Træspær" i serien "Træ" udgivet af Træinformation - "Småhuse" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Glas i klimaskærmen " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Last på planlagre fra friktionsmaterialer og ensilage " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Jørgen Munch-Andersens bøger

Der er 28 tilgængelige udgivelser af Jørgen Munch-Andersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jørgen Munch-Andersen kommer i forskellige formater. Jørgen Munch-Andersen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Munch-Andersens "TRÆfakta 13 Vindspærrer i facader"

Det er muligt at købe Jørgen Munch-Andersens "TRÆfakta 13 Vindspærrer i facader" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Træinformation, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Teknisk Ståbi" af Jørgen Munch-Andersen

Dette er en også en fantastisk bog fra Munch-Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Munch-Andersen