Bog & idéJørgen Munck Rasmussen

Bøger skrevet af Jørgen Munck Rasmussen

Læs mere om Jørgen Munck Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Luftpost
LuftpostJørgen Munck Rasmussen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Luftpost

Mere om Jørgen Munck Rasmussen

Der er kun én bog af Jørgen Munck Rasmussen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Luftpost". Det er Bibliodan, der har udgivet den på dansk. "Luftpost" er desuden en del af serien "LæseLyst".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Luftpost" af Jørgen Munck Rasmussen

Hos Bog & idé er "Luftpost" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Luftpost" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "LæseLyst". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bibliodan.

Endnu en af Jørgen Munck Rasmussen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Munck Rasmussen