Bog & idéJørgen Nordling

Bøger skrevet af Jørgen Nordling

Læs mere om Jørgen Nordling
2 produkter
2 produkter
Kirurgisk Kompendium; bind 1-2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgisk Kompendium; bind 1-2Flemming Stadil
3599,96 DKK
Indbundet
(0)
Kirurgisk Kompendium; bind 1-2
Kirurgisk Kompendium Kittelbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgisk Kompendium KittelbogJens Hillingsø
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Kirurgisk Kompendium Kittelbog

Mere om Jørgen Nordling

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jørgen Nordling. På listen nedenfor har du de seneste af Nordlings udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sæt en vagtpost ud" udgivet af Gyldendal - "Kirurgisk Kompendium Kittelbog" udgivet af Gyldendal - "Kirurgisk Kompendium; bind 1-2" udgivet af Gyldendal

Jørgen Nordlings bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jørgen Nordling hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Nordlings bøger kommer bare som indbundet. Nordlings bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Nordlings "Sæt en vagtpost ud"

"Sæt en vagtpost ud" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kirurgisk Kompendium Kittelbog" af Jørgen Nordling

"Kirurgisk Kompendium Kittelbog" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Nordling