Bog & idéJørgen Nystrup

Bøger skrevet af Jørgen Nystrup

Læs mere om Jørgen Nystrup
3 produkter
3 produkter
Samtaletræning
SamtaletræningErno Metze
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Samtaletræning
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Perspektiver på kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på kommunikationIrene Oestrich
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på kommunikation

Mere om Jørgen Nystrup

Der findes en del bøger skrevet af Jørgen Nystrup til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Nystrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Samtaletræning" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jørgen Nystrup

Du kan finde fire bøger af Jørgen Nystrup her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Nystrups bøger fås i flere forskellige formater. Jørgen Nystrup bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbog i psykiatri" af Jørgen Nystrup

Det er muligt at købe Jørgen Nystrups "Grundbog i psykiatri" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i psykiatri" af Jørgen Nystrup

Det er muligt at købe Jørgen Nystrups "Grundbog i psykiatri" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Nystrup