Bog & idéJørgen Rohde

Bøger skrevet af Jørgen Rohde

Læs mere om Jørgen Rohde
5 produkter
5 produkter
Countrymusik - globalt perspektiv
Countrymusik - globalt perspektivJørgen Rohde
75,95 DKK
PDF
(0)
Countrymusik - globalt perspektiv
Popmusik 1950-1970
Popmusik 1950-1970Jørgen Rohde
36,95 DKK
PDF
(0)
Popmusik 1950-1970
Trolde-Trolde
Trolde-TroldeJørgen Rohde
59,95 DKK
PDF
(0)
Trolde-Trolde
Den britiske musikscene, perioden 1950 til ca. 1970
Den britiske musikscene, perioden 1950 til ca. 1970Jørgen Rohde
48,95 DKK
PDF
(0)
Den britiske musikscene, perioden 1950 til ca. 1970
Den amerikanske musikscene, perioden 1950-1970
Den amerikanske musikscene, perioden 1950-1970Jørgen Rohde
75,95 DKK
PDF
(0)
Den amerikanske musikscene, perioden 1950-1970

Mere om Jørgen Rohde

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Jørgen Rohde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rohde.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Rohdes bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Engelsk PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Engelsk PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Engelsk PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Engelsk PRO Med. Studerende Online" udgivet af Gyldendal - "Engelsk PRO Studerende Online" udgivet af Gyldendal - "Dansk-engelsk, engelsk-dansk fag- og teknikordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal - "Den britiske musikscene, perioden 1950 til ca. 1970" udgivet af Jørgen Rohde - "Popmusik 1950-1970" udgivet af Jørgen Rohde - "Den amerikanske musikscene, perioden 1950-1970" udgivet af Jørgen Rohde - "Trolde-Trolde" udgivet af Jørgen Rohde - "Countrymusik - globalt perspektiv" udgivet af Jørgen Rohde

Bøger af Jørgen Rohde

Jørgen Rohde har 11 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Jørgen Rohde bøger i flere formater. Jørgen Rohde bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Rohdes "Engelsk PRO Online"

"Engelsk PRO Online" findes på den digitale boghylde som online. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jørgen Rohde. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Rohde "Engelsk PRO Online"

Hos Bog & idé er "Engelsk PRO Online" tilgængelig som online. Endnu en af Jørgen Rohde fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Rohde