Bog & idéJørgen Rossini

Bøger skrevet af Jørgen Rossini

Læs mere om Jørgen Rossini
2 produkter
2 produkter
Organisationsanalyse i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisationsanalyse i teori og praksisJørgen Rossini
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Organisationsanalyse i teori og praksis
Metoder til organisationsanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metoder til organisationsanalyseJørgen Rossini
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Metoder til organisationsanalyse

Mere om Jørgen Rossini

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jørgen Rossini. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rossini.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder til organisationsanalyse + Organisationsanalyse i teori og praksis" udgivet af Hans Reitzel - "Organisationsanalyse i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Metoder til organisationsanalyse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jørgen Rossini

Du kan bestille tre bøger af Jørgen Rossini her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jørgen Rossini kan købes i flere formater. Bøgerne af Rossini er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Rossinis "Metoder til organisationsanalyse + Organisationsanalyse i teori og praksis"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jørgen Rossini. Det er Hans Reitzel, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Organisationsanalyse i teori og praksis" af Jørgen Rossini

"Organisationsanalyse i teori og praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Rossini