Bog & idéJørgen Rosted

Bøger skrevet af Jørgen Rosted

Læs mere om Jørgen Rosted
5 produkter
5 produkter
Fundamentet under EU vakler
Fundamentet under EU vaklerJørgen Rosted
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fundamentet under EU vakler
Hvem har ansvaret?
Hvem har ansvaret?Peter Loft
79,95 DKK
EBOG
(2)
Hvem har ansvaret?
Information inkarneret
Information inkarneretOve Korsgaard
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Information inkarneret
Hvem har ansvaret?
STREAM
Hvem har ansvaret?Peter Loft
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Hvem har ansvaret?
Den økonomiske genopretning 1976-1993
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den økonomiske genopretning 1976-1993Jørgen Rosted
269,96 DKK
Hardback
(1)
Den økonomiske genopretning 1976-1993

Mere om Jørgen Rosted

Jørgen Rosted har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Rosted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fundamentet under EU vakler" udgivet af Haase Forlag a/s - "Fundamentet under EU vakler" udgivet af Haase Forlag A/S - "Hvem har ansvaret? " i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal - "Hvem har ansvaret?" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Information inkarneret" udgivet af Information - "Hvem har ansvaret?" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business

Jørgen Rosteds bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jørgen Rosted hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Jørgen Rosted bøger i udvalgte formater. Rosted har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Rosteds "Fundamentet under EU vakler"

Det er muligt at købe Jørgen Rosteds "Fundamentet under EU vakler" som ebog. Med "Fundamentet under EU vakler" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase Forlag a/s.

Jørgen Rosted "Fundamentet under EU vakler"

"Fundamentet under EU vakler" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Rosted